Autoverhuur in Rabat

  • Boek nu
    vergelijk de prijzen van autoverhuur
Aankomst
Vertrek

Autoverhuur in Rabat

Het autoverhuurbedrijf in Rabat garandeert u een comfortabel verblijf met high-end auto's. Om uw leven gemakkelijker te maken, bieden wij hoogwaardige verhuurdiensten tegen onverslaanbare prijzen.

Rabat is de hoofdstad van het Koninkrijk Marokko. Het ligt aan de rand van de Atlantische Oceaan, 40 kilometer van de stad Kenitra. Het wordt gescheiden van Salé door de monding van Oued Bouregreg.

De stad Rabat werd gesticht door de Almohaden-dynastie in 1150. De naam komt van het Arabische ribat wat fort betekent. Een fort dat werd gebouwd in plaats van het Almoravid fort onder de naam Sanhaja. Vervolgens werd Rabat door de twee sultans Yussuf Abu Yakub en zijn zoon Yakub Al-Mansou (de zegevierende) uitgebreid tot enkele honderden hectaren.

Rabat herbergt een groot aantal historische monumenten, waarvan de meeste deel uitmaken van het islamitische erfgoed daterend uit het Almohaden-tijdperk, zoals de Hassan-toren die werd gebouwd door Yakub Al-Mansour en uit andere periodes zoals de Kasbah van de Oudayas en de Medina. Een aantal van deze monumenten staat op de Werelderfgoedlijst.

In het midden van de 18e eeuw werd de stad Rabat verkozen tot hoofdstad en een van de keizerlijke steden van het koninkrijk onder het bewind van Sultan Mohammed III.

Ondanks de versnelde verstedelijking is Rabat erin geslaagd een prachtig facet van zijn natuurlijke en culturele schoonheid te behouden. Droomstranden zoals Al-Harhoura of Sables d'Or, de Nationale Dierentuin en de prachtige omgeving maken van Rabat een badplaats bij uitstek.

De beste huurauto's in Rabat

Boek een auto bij ons en geniet van uw reis.

Gratis aflevering van huurauto's

Wij leveren de huurauto op de volgende locaties gratis af.

Winkelcentra

U wilt een huurauto aan het einde van uw dagje winkelen? Wij leveren hem bij de ingang af.

Luchthavens

Geef ons bij de reservering informatie over uw vlucht en uwij staan voor u klaar op de luchthaven.

Bioscopen & theaters

De huurauto kan worden afgeleverd wanneer u maar wilt, gratis. Vertel ons gewoon de locatie.

Familiefeesten

Heeft u een bruiloft of een ander feest? Wij leveren de huurauto op de feestlocatie af.

Bruilofen

Wij kunnen de auto voor aflevering versieren voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld bruiloften.

Restaurant

Voor een lunch of een etentje met vrienden leveren we de huurauto in de buurt van het restaurant af.

Hoge servicestandaards en een professionele klantenservice,

Boek nu uw auto

Selecteer uw huurauto, kies de gewenste opties en extra's. U krijgt een prijsopgave voor de huurauto en daarna vult u uw persoonlijke gegevens in om dit te bevestigen.

Betaal de totale prijs

Na de bevestiging van de boeking van onze kant, krijgt u een boekingsnummer en wordt u gevraagd een voorschot te betalen om de reserving vast te leggen.

Neem de auto in ontvangst.

Op de afgesproken ophaaldatum en -tijd vindt u ons met de gewenste auto op de locatie, die u tijdens de boeking heeft gekozen.